Centre For Marketing Insights HvA

Voor het Center voor Market Insights (CMI) van de Hogeschool Amsterdam (HvA) heb ik een platvorm ontworpen en ingericht die fungeert als kennisbank en ontmoetingsplaats tussen studenten, bedrijfsleven en lectoraat.

Bekijk project

Hembrugterrein.com

Voor het Hembrugterrein gelegen in Zaandam een nieuw platvorm inrichten en ontwerpen om beter de bezoekers van het terrein te informeren en op de hoogte te houden van wat er speelt. Daarnaast ook inrichten voor potentieel zakelijke klanten.

Bekijk project

Lighthouse Trading

Voor Lighthouse Trading B.V., een van de grotere online B2B retailers op het gebied van Home, gift & Fashion, heb ik een complete restyling gedaan van de huisstijl en de complete webshop. Daarnaast heb ik de ‘user experience’ zo aangepast dat een gebruiker in slechts enkele stappen een bestelling kan plaatsen, wijzigen en afronden.

Bekijk project

David Dixon Associates

Voor consultancybureau David Dixon Associates een complete restyling van de website en alle informatie herstructureren.

Bekijk project

MaiQ

Voor een nieuw Amsterdams tassenlabel een unieke webwinkel ontwerpen. Steekwoorden speels, anders, fris.

Bekijk project

Courts Online

Voor een grote tennishal in Noord Holland een gebruiksvriendelijker en gemakkelijk systeem ontwikkelen waarmee klanten online direct een baan kunnen reserveren.

Bekijk project

Wegenkaart Curaçao

Voor een nieuwe wegenkaart die via de Nederlandse boekhandels wordt uitgegeven een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen waarbij gebruikers overzichtelijk en snel een wegenkaart kunnen bestellen.

Bekijk project

Bloom Creative

Voor Bloom Creative, Uitgeverij van tijdschriften als JanPark en special editions voor Vogue en libelle, een nieuwe website ontwikkelen, die gebruikt kan worden als “visitekaartje” voor haar netwerk.

Bekijk project